152-9514601316

ROKK Wireless Active-lataustelakka

Toimituskulut alkaen 9,80 €

Ei varastossa
205,00 €

159,00 €

Scanstrut ROKK Wireless Active on maailman ensimmäinen vedenpitävä 12/24v langaton puhelinlatausteline.

ROKK Wireless Active pitää puhelimesi turvallisesti paikoillaan ja lataa sen langattomasti karuimmissakin olosuhteissa. Nyt voit aina säilyttää puhelimesi käden ulottuvilla, täysin ladattuna ja valmiina lähtöön…

Täydellinen veneiden ohjauskonsoleihin tai mihin tahansa muihin kulkuneuvoihin, joita ohjataan ulkoilmassa. Latausteline on suunniteltu yhdellä kädellä käytettäväksi, joten voit helposti asettaa puhelimesi telineeseen, ja lataaminen alkaa välittömästi. Minkäänlaista liitäntää ei tarvita.

Mukautuvien leukojen luja ote varmistaa, että puhelimesi pysyy aina tiukasti paikoillaan ja latauksen kannalta ihanteellisessa asennossa.

Erityispiirteinä Qi-sertifioitu langaton teknologia sekä “älykäs” LED-valo, joka kertoo kun puhelinta ladataan. Lisäksi latausteline on varusteltu vierasesineiden havaitsemisominaisuudella sekä lämpökatkaisulla, minkä ansiosta lataaminen on taatun turvallista ja luotettavaa kaikissa ympäristöissä.

Yhteensopiva kaikenkokoisten, langattoman lataamisen mahdollistavien puhelimien kanssa; kaikki tärkeimmät merkit, kuten Samsung, Apple ja monet muut. Lataaminen on myös mahdollista ei-metallisten, vedenkestävien kuorien läpi.
 

Scanstrut on testannut ROKK Wireless Activea karuimmissa ympäristö-, tärinä-, isku- ja vesitesteissä. Tämän lisäksi maailmankuulu vedenkestokäsittelyn asiantuntemus, UV- suojaustekniikat sekä ykkösluokan materiaalit varmistavat, että Active on paras ja ainoa varteenotettava vaihtoehto puhelimen langattomaksi lataustelineeksi ulko-olosuhteisiin.

Tuotekoodi: 152-9514601316