152-9514601317

Lataustelakka Scanstrut Active 10W

Toimituskulut alkaen 10,29 €

Ei varastossa
229,00 €

199,00 €

Teline on täydellinen veneiden ohjauskonsoleihin tai mihin tahansa kulkuneuvoihin, joiden ohjaus on ulkoilmassa. Latausteline on suunniteltu yhdellä kädellä käytettäväksi, joten voit helposti asettaa puhelimesi telineeseen, ja lataaminen alkaa välittömästi. Minkäänlaista liitäntää ei tarvita. Mukautuvien reunusten luja ote varmistaa, että puhelimesi pysyy aina tiukasti paikoillaan ja latauksen kannalta ihanteellisessa asennossa.

Erityispiirteinä Qi-sertifioitu langaton teknologia sekä “älykäs” LED-valo, joka kertoo, kun puhelinta ladataan. Lisäksi latausteline on varusteltu vierasesineiden havaitsemisominaisuudella sekä lämpökatkaisulla, minkä ansiosta lataaminen on turvallista kaikissa ympäristöissä.

Yhteensopiva kaikenkokoisten ja -merkkisten langattoman lataamisen mahdollistavien puhelimien kanssa esim. Samsung, Apple… Lataaminen on myös mahdollista ei-metallisten, vedenkestävien kuorien läpi.

Scanstrut on testannut ROKK Activea karuimmissa ympäristö-, tärinä-, isku- ja vesitesteissä. Tämän lisäksi maailmankuulu vedenkestokäsittelyn asiantuntemus, UV- suojaustekniikat sekä ykkösluokan materiaalit varmistavat, että Active on paras ja ainoa varteenotettava vaihtoehto puhelimen langattomaksi lataustelineeksi ulko-olosuhteisiin.

Tuotekoodi: 152-9514601317