292-BPP900450100

Cerbo GX järjestelmävalvonta

Toimituskulut alkaen 9,80 €

Varastossa

474,00 €


Tämä täysin uudenlainen tiedonsiirtokeskus mahdollistaa järjestelmäsi täydellisen hallinnan mistä tahansa sijainnista ja auttaa maksimoimaan järjestelmäsi suorituskyvyn. Liitäntä tapahtuu helposti Victron Remote Management (VRM) -portaalin kautta tai suoraan käyttämällä erillistä GX Touch 50 -laitetta, MFD-laitetta tai VictronConnect App -sovellusta, jonka mahdollistaa sisäänrakennettu Bluetooth-liitettävyys. Tämä uusin GX-tuoteperheen jäsen yhdistää liitettävyysominaisuudet ja luo uudenlaisen älykkään ratkaisun.

Katso uusi video joka kertoo kaiken mitä sinun tulee tietää uusien Cerbo GX:n ja GX Touch 50:n asentamisesta.

Täydellinen valvonta & hallinta

Voit valvoa reaaliajassa akun varaustilaa, tehonkulutusta, aurinkopaneeleista saatavaa energiaa, generaattorin ja verkkovirran käyttöä tai tarkistaa säiliöiden pinnantasot sekä suorittaa lämpötilamittauksia. Voit hallita helposti maasähkön suurinta sallittua syöttövirtaa, käynnistää ja pysäyttää generaattorin tai hallita useampaa generaattoria sekä muuttaa mitä tahansa asetusta järjestelmän toiminnan optimoimiseksi. Lisäksi voit seurata hälytyksiä, suorittaa diagnostisia tarkistuksia ja selvittää ongelmia etäyhteyden kautta. Cerbo GX muuttaa kaikki tehonhallintaan liittyvät ongelmat vaivattomiksi rutiineiksi.

Maksimoi järjestelmäsi suorituskyky

Cerbo GX maksimoi järjestelmäsi komponenttien suorituskyvyn reaaliajassa ja pitää ne optimaalisessa toimintatilassa. Kaksiytiminen prosessori ja ylimääräinen CAN-väyläportti mahdollista myös entistä suurempie järjestelmien tuen: voit seurata tarkasti litium- tai muiden akkujen kuntoa ja käyttää toista väyläporttia jopa 25:n samanaikaisesti liitetyn VE.Can-aurinkolaturin liitäntään. Uusi NMEA 2000 -tuki lähteville signaaleille mahdollistaa GX:n integroimisen mihin tahansa vene-elektroniikkajärjestelmään. Neljä säiliö- ja neljä lämpötilaliitäntää, 3 VE.Direct-porttia, 3 USB-porttia, 4 digitaalista tuloa ja 2 relettä mahdollistavat hallinnan laajentamisen kokonaan uudelle tasolle. Järjestelmien suorituskyvyn maksimointi ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Laajenna näkymiä

Uusi (valinnainen) GX Touch 50 -näyttö mahdollistaa reaaliaikaisen näkymän järjestelmääsi ja asetuksien muuttamisen silmänräpäyksessä. Sen superohut 5-tuuman vesitiivis kotelointi ja helppo päältä asennus tarjoavat monipuolista joustavuutta selkeän ja tyylikkään kojelaudan toteuttamiseen.

Yksinkertainen asennus ja konfiguraatio

Cerbo GX on nyt optimoitu ylittämään asennuksia suorittavien ammattilaisten vaatimukset. Laite on helposti asennettavissa DIN-kiskoon (erillisen DIN35-adapterin, pieni, tilattava erikseen) ja sen erillinen kosketusnäyttö on nyt mahdollista kiinnittää kojelaudan päältä käsin, mikä eliminoi tarpeen leikata täydellisen muotoisia aukkoja (kuten Color Control GX -laitteen tapauksessa), jonka lisäksi liitäntä tapahtuu yhdellä ainoalla kaapelilla. Näin säästytään monen kaapelin hankalilta vienneiltä kojelaudan taakse. Uusi Bluetooth-ominaisuus mahdollistaa nopean liitännän ja konfiguroinnin käyttämällä VictronConnect App -sovellusta.

Ratkaise mikä tahansa tehonhallintaan liittyvä haaste

Cerbo GX tarjoaa loputtoman määrän ratkaisuja ja laajentaa täydellinen hallinnan mitä moninaisimpiin sovelluksiin. Generaattoreita sisältävissä sovelluksissa, Meri- tai Varavoima & Erillis-sovelluksissa, sen avulla on mahdollista käynnistää/pysäyttää generaattoreita tai viivästää käynnistämistä ”hiljaisina” jaksoina vuorokaudesta. Energiavarastointijärjestelmissä se pitää akut 100 %:in varaustasossa ja kytkee ne käyttöön sähkökatkojen aikana sekä ohjaa ylimääräisen (aurinkopaneelien) energian itsekulutuksen kattamiseen, mikä säästää rahaa. Ajoneuvosovelluksissa se auttaa pitämään elintärkeät järjestelmät täydellisessä toimintakunnssa. Mutta se voi paljon muutakin…

Katso myös muut Victron Energy -valmistajan tuotteet

Tuotekoodi: 292-BPP900450100

Valmistaja: Victron Energy


292-PMP242300001

MultiPlus 24V-3000W/70A-16, 230V

Victron Energy invertteri ja laturi
2213,00 €
292-QUA245021010

Quattro 24/5000/120-100/100, 230V

Victron Energy invertteri ja laturi
4296,00 €
152-9515020013
551,00 € 429,00 €