165-E70367-00-NEU

Axiom 9 RV monitoiminäyttö, Pohjaois Euroopan

kartta (ei anturia)

Toimituskulut alkaen 10,29 €

Ei varastossa
1854,00 €

945,00 €


Axiom 9 RV

HYRRÄVAKAUTETTU KAIKULUOTAINTEKNOLOGIA

Realvision 3D -anturin sisäänrakennettu gyroskooppi kompensoi veneen liikkeitä tarjoten todenmukaisia 3D-kaikuluotainkuvia.

RealVision 3D -antureissa yhdistyy CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High Frequency CHIRP -kalahaku ja RealVision 3D yhdessä anturiyksikössä.

ALL-IN-ONE 

Axiom-karttaplotterinäytöissä on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, yksinkertainen kosketusnäyttö ja nopea neliytiminen suorituskyky.

Käytä Axiomia monipuolisena karttaplotterina tai laajenna Axiomia lisänäytöillä ja antureilla, kuten tutkalla, kaikuluotaimella, mittareilla, autopilotilla jne.

Axiom-ruori

SALAMANNOPEAA SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA

Palkitut Axiom-karttaplotterinäytöt tarjoavat nopeaa ja sujuvaa suorituskykyä neliydinprosessorin ja tehokkaan LightHouse-käyttöjärjestelmän ansiosta. Axiom-karttaplotterinäytöt, jotka ovat valmiita navigoimaan sisäänrakennetulla GPS-vastaanottimella, tukevat myös erilaisia antureita ja lisävarusteita, kuten Quantum-tutkaa, CHIRP-kaikuluotainmoduuleja, FLIR-lämpökameroita, audiointegrointia, mittareita, kameroita ja Evolution-autopilottia. Normaali Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys mahdollistaa yhteyden muodostamisen Raymarinen uusimpiin tabletti- ja älypuhelinsovelluksiin.

Tuotekoodi: 165-E70367-00-NEU