165-E70364-00-NEU

Axiom 7 DV karttaplotteri, Pohjois Euroopan

kartta (ei anturia)

Toimituskulut alkaen 10,29 €

Ei varastossa
1048,00 €

731,00 €


AXIOM DV:N TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Laajakaistainen CHIRP-kaikuluotain - DownVision rakenteen tunnistukseen ja CHIRP-kaikuluotain kalojen tunnistukseen ja pohjan seurantaan.

Sisäänrakennettu 600 W:n digitaalinen kaikuluotain - kalat entistä syvemmältä 50 kHz:n ja 200 kHz:n taajuustuella käyttämällä valinnaista sovitinkaapelia ja anturia.

Kokonaan lasista valmistettu luja näyttö - optimoitu uppo- tai pinta-asennukseen. Tyylikäs painikkeeton rakenne ja virran kytkeminen pyyhkäisemällä.

LightHouse-käyttöjärjestelmä - nopea, sujuva ja helppo oppia.  

Sisäänrakennettu GPS-vastaanotin - Axiom tukee parhaita karttoja, kuten Lighthouse, Navionics, C-MAP ja monia muita.

ALL-IN-ONE 

7 tuuman kosketustoiminnolla varustettu karttaplotterinäyttö

Axiom-karttaplotterinäytöissä on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, yksinkertainen kosketusnäyttö ja nopea neliytiminen suorituskyky.

Käytä Axiomia monipuolisena karttaplotterina tai laajenna Axiomia lisänäytöillä ja antureilla, kuten tutkalla, kaikuluotaimella, mittareilla, autopilotilla jne.

SALAMANNOPEAA SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA

Palkitut Axiom-karttaplotterinäytöt tarjoavat nopeaa ja sujuvaa suorituskykyä neliydinprosessorin ja tehokkaan LightHouse-käyttöjärjestelmän ansiosta. Axiom-karttaplotterinäytöt, jotka ovat valmiita navigoimaan sisäänrakennetulla GPS-vastaanottimella, tukevat myös erilaisia antureita ja lisävarusteita, kuten Quantum-tutkaa, CHIRP-kaikuluotainmoduuleja, FLIR-lämpökameroita, audiointegrointia, mittareita, kameroita ja Evolution-autopilottia. Normaali Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys mahdollistaa yhteyden muodostamisen Raymarinen uusimpiin tabletti- ja älypuhelinsovelluksiin.

Tuotekoodi: 165-E70364-00-NEU